Professionals al servei del món educatiu

Equip2018-05-17T08:12:06+00:00

Limyf-Educa és una proposta que aplica als centres educatius les metodologies i eines més innovadores i efectives en la gestió de les organitzacions. És una idea creada i liderada per en Ferran Teixes, el qual, amb una xarxa de professionals de diferents àmbits, col·laboren en tot tipus de projectes per donar solucions als centres educatius que ho necessitin.

ferran-teixes-limyf-educa

Qui sóc?

Després d’una colla d’anys treballant com a directiu en empreses de formació, centres universitaris i escoles, i aprofitant el meu bagatge previ en el món de la consultoria i la gestió d’organitzacions, poso la meva experiència al servei dels centres educatius que busquen solucions i empentes per als seu reptes.

Els diferents entorns i projectes en els quals he treballat m’han proporcionat un excel·lent nivell de relacions professionals de primer nivell amb els quals poder oferir respostes a les necessitats dels centres educatius.

Si vols saber més sobre el meu perfil professional, acadèmic, etc. ho trobaràs tot a www.linkedin.com/in/fteixes/.

Em pots escriure a ferran@limyf-educa.com o trobar-me (per telèfon i whatsapp) en el +34 616 08 29 25.

Col·laboradors

LIMYF-Educa treballa estretament amb diferents professionals del món de les escoles i de la gestió per tal de donar la millor resposta en cada cas. LIMYF-Educa és el responsable dels encàrrecs i porta la direcció dels projectes i la interlocució principal amb els centres educatius.

Aquests professionals provenen del camp de la pedagogia, de la gestió de persones, de la formació, del marketing i de la gestió econòmica, tots ells amb experiència, ja provada, en el món educatiu.

LIMYF treballa els aspectes pedagògics dels projectes que lidera amb BALMA, experts en el desenvolupament de projectes de transformació i potenciació dels equips docents dels centres educatius.

D’aquesta manera, podem oferir solucions tranversals que tenen impacte en les diferents dimensions de les escoles.